Rólunk

Köszöntöm a Weboldalunkon!


Veres Tamás vagyok a Tamás-Faház Kft. alapítója, három leány és egy fiú gyermek édesapja.
A faházépítést megelőzően több mint 20 évig programozó/fejlesztőként keresőoptimalizálással, internetes marketinggel és egy saját fejlesztésű szerver oldali CGI interpreter fejlesztésével foglalatoskodtam, emellett saját szerverparkot is üzemeltettem.

Aztán jött, azt hiszem mindannyiunk életében egy nagy változás a COVID vírussal. Bár a munkámat nem érintette számottevően, de a környezetünket nagyban megváltoztatta ami engem is elgondolkodtatott. Úgy éreztem fel kell állnom a karosszékből és egy kicsit kilépni a saját komfortzónámból és alkalmazkodni a változásokhoz. Ekkor jött az ötlet, az első szakmám.

1994-ben végeztem az egri Bornemissza Gergely Szakképzési Intézetben bútorasztalosként. Kiváló mesterem Borkó Antal Úr, az akkor még létező Agria Bútorgyár szakoktatója indított el az asztalos pályán. Mivel az élet akkor másfelé irányított ezért az elmúlt időszakban kizárólag hobbiként, a saját kedvemre készítettem bútorokat és többek között egy saját kis faházat is. Újra beleszerettem a szakmába és elhatároztam, hogy faházakat fogok építeni. Előbb egyéni vállalkozóként egy ideig de mint kiderült hamar túlnőtt rajtam. Tudtam, hogy mint minden sikeres vállalkozás ez is teljes értékű embert kíván. Feladtam a régi programozói énemet, hátam mögött hagyva az addig elért eredményeimet és megalapítottam 2021-ben a Tamás-Faház Kft-t. Felhasználtam minden korábbi marketing ismeretemet a cég beindításához és fejlesztéséhez. 

A következő helyeken már építettünk faházat (a teljesség igénye nélkül):

Ma már a cégünk, a Pannongate Építőipari és Kereskedelmi Zrt. cégcsoporthoz tartozik, kapcsolt vállalkozásként. Már nem csak minőségi faházakat építünk de ipari csarnokok és családi házak szórt purhab szigetelésével is foglalkozunk. Cégünk számos termékcsoport kizárólagos magyarországi, szlovákiai forgalmazója. Már nemcsak Magyarországon, hanem az UNIÓ egész területén építünk faházakat és szigetelünk épületeket. Köszönöm megtisztelő figyelmét, amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem keressen minket bizalommal.

Veres Tamás
Tamás-Faház Kft. (ügyvezető)
Pannongate Zrt. (vezérigazgató)
Telefon: +36(30)570-4986
E-mail: info@tamasfahaz.hu

Munkatársaink:

 Fark Levente
 Megapur-Szig Kft (ügyvezető)
 Pannongate Zrt. (vezérigazgató)
 Telefon: +36(30)962-0560
 E-mail: info[kukac]megapurszig.hu

 Dr. Lukácskóné Vastag Tünde
 Pannongate Zrt. (irodavezető)
 Telefon: +36(1)9003-902
 E-mail: info[kukac]pannongate.hu

 Vacsi Viktor
 Pannongate Zrt. (marketing, külkereskedelem)
 nyelvek: angol
 Telefon: +36(1)9003-902
 E-mail: trade[kukac]pannongate.hu, vacsiviktor[kukac]tamasfahaz.hu

 Hegedüs Gábor
 (logisztika, szállítmányozás)
 nyelvek: angol, német, olasz
 Telefon: +36(1)9003-902
 E-mail: logisztika[kukac]pannongate.hu

 Veres Zsófi
 (számlázás, ügyintézés)
 Telefon: +36(1)9003-902
 E-mail: info[kukac]tamasfahaz.hu

 Pózmán Imre
 (építésvezető, asztalos)
 Telefon: +36(1)9003-902

 Balázs-Kercsó Alpár
 (helyszíni építő, faipari munkatárs)
 Telefon: +36(1)9003-902

 Dezsőházi Tamás
 (műhelyvezető, faipari munkatárs)
 Telefon: +36(1)9003-902