Home Office iroda (ANTRACIT)

Élvezd teljes mértékben kerted! Tervezzen lapostetős kerti házat, rendkívül stabil, masszív anyagszerkezetben. Ha úgy gondolta, hogy egy kertes ház összeszerelése bonyolult, időigényes és költséges, egy előre gyártott ház bebizonyítja, hogy téved. Az előregyártott elemekből készült ház könnyen összeszerelhető, nem igényel további készségeket, és jó esetben lehetőség van még néhány órát a friss levegőn tölteni barátaival és családjával. Előnyök: Két nyitható oldalablakkal. Minden alkatrész teljesen előregyártott - nincs szükség az egyes fali táblák fűrészelésére vagy csavarozására. Alkatrészek rombuszprofilban. A csomag tartalma: Padló- és tetőelemek rendkívül stabil, nedvességálló MFP p5 panelekből. Komplett készlet, beleértve a tetőfedő filceket a kezdeti burkolathoz.Technikai információk:Falméretek Sz x M tetőkinyúlás nélkül: 230 x 293 cm Alapterület: 5,27 m2 Gerinc magassága (max): 227 cm Térfogat: 14,0 m3 Falvastagság: 18 mm Falfelület: 21,00 m2 Tetővastagság: 12 mm MFP-P5 Tetőfel

Home Office iroda (ANTRACIT)

Élvezd teljes mértékben kerted!

Tervezzen lapostetős kerti házat, rendkívül stabil, masszív anyagszerkezetben. Ha úgy gondolta, hogy egy kertes ház összeszerelése bonyolult, időigényes és költséges, egy előre gyártott ház bebizonyítja, hogy téved. Az előregyártott elemekből készült ház könnyen összeszerelhető, nem igényel további készségeket, és jó esetben lehetőség van még néhány órát a friss levegőn tölteni barátaival és családjával.

Előnyök:
Két nyitható oldalablakkal. Minden alkatrész teljesen előregyártott - nincs szükség az egyes fali táblák fűrészelésére vagy csavarozására. Alkatrészek rombuszprofilban.

A csomag tartalma:
Padló- és tetőelemek rendkívül stabil, nedvességálló MFP p5 panelekből. Komplett készlet, beleértve a tetőfedő filceket a kezdeti burkolathoz.

Technikai információk:
Falméretek Sz x M tetőkinyúlás nélkül: 230 x 293 cm
Alapterület: 5,27 m2
Gerinc magassága (max): 227 cm
Térfogat: 14,0 m3
Falvastagság: 18 mm
Falfelület: 21,00 m2
Tetővastagság: 12 mm MFP-P5
Tetőfelület: 6,30 m2
Tetőhajlásszög: 1 °
Hóterhelés: 1,6 kN/m2
Ajtónyílás: 910 x 186 cm
SKU: OFCON1AN
Gyártói szerelési útmutató: innen letölthető...

További képek: