Kerti faház Arley (NATÚR)

Kertes ház angol stílusban. Ha úgy gondolta, hogy egy kertes ház összeszerelése bonyolult, időigényes és költséges, egy előre gyártott ház bebizonyítja, hogy téved. Az előregyártott elemekből készült ház könnyen összeszerelhető, nem igényel további készségeket, és jó esetben lehetőség van még néhány órát a friss levegőn tölteni barátaival és családjával. Hangulatos és fényes nyaraló eredeti hagyományos rácsos ablakokkal az önálló összeszereléshez. Előnyök: Minden alkatrész teljesen előregyártott - nincs szükség az egyes fali táblák fűrészelésére vagy csavarozására. Különösen stabil panelvázszerkezet. A csomag tartalma: Veranda. Komplett készlet tetőfedő filccel az első burkolathoz. Padló.Technikai információk:Falméretek Sz x M tetőkinyúlás nélkül: 202 x 294 cm Alapterület: 5,73 m2 Gerinc magassága (max): 215 cm Térfogat: 7,5 m3 Falvastagság: 19 mm Falfelület: 16,05 m2 Tető vastagsága: 19 mm Tetőfelület: 6,8 m2 Tetőhajlásszög: 23 ° Hóterhelés: 0,85 kN/m2 Ajtónyílás: 136 x 165 cmSKU: BC

Kerti faház Arley (NATÚR)

Kertes ház angol stílusban.

Ha úgy gondolta, hogy egy kertes ház összeszerelése bonyolult, időigényes és költséges, egy előre gyártott ház bebizonyítja, hogy téved. Az előregyártott elemekből készült ház könnyen összeszerelhető, nem igényel további készségeket, és jó esetben lehetőség van még néhány órát a friss levegőn tölteni barátaival és családjával. Hangulatos és fényes nyaraló eredeti hagyományos rácsos ablakokkal az önálló összeszereléshez.

Előnyök:
Minden alkatrész teljesen előregyártott - nincs szükség az egyes fali táblák fűrészelésére vagy csavarozására. Különösen stabil panelvázszerkezet.

A csomag tartalma:
Veranda. Komplett készlet tetőfedő filccel az első burkolathoz. Padló.

Technikai információk:
Falméretek Sz x M tetőkinyúlás nélkül: 202 x 294 cm
Alapterület: 5,73 m2
Gerinc magassága (max): 215 cm
Térfogat: 7,5 m3
Falvastagság: 19 mm
Falfelület: 16,05 m2
Tető vastagsága: 19 mm
Tetőfelület: 6,8 m2
Tetőhajlásszög: 23 °
Hóterhelés: 0,85 kN/m2
Ajtónyílás: 136 x 165 cm
SKU: BCK5008NF
Gyártói szerelési útmutató: innen letölthető...

További képek: