Kerti faház Teahouse (NATÚR)

Engedj fényt az életedbe! Ha úgy gondolta, hogy egy kertes ház összeszerelése bonyolult, időigényes és költséges, egy előre gyártott ház bebizonyítja, hogy téved. Az előregyártott elemekből készült ház könnyen összeszerelhető, nem igényel további készségeket, és jó esetben lehetőség van még néhány órát a friss levegőn tölteni barátaival és családjával. Egy különleges szemrevaló minden kertbe. A nyílászáró fenyők valódi ráccsal vannak felszerelve. Előnyök: Minden alkatrész teljesen előregyártott - nincs szükség az egyes fali táblák fűrészelésére vagy csavarozására. Különösen stabil panelvázszerkezet. A csomag tartalma: Komplett készlet tetőfedő filccel az első burkolathoz. Padló.Technikai információk:Falméretek Sz x M tetőkinyúlás nélkül: 234 x 226 cm Alapterület: 5,1 m2 Gerinc magassága (max): 266 cm Térfogat: 11 m3 Falvastagság: 19 mm Falfelület: 18 m2 Tetővastagság: 19 mm Tetőfelület: 7,9 m2 Tetőhajlásszög: 22,5 ° Hóterhelés: 1,6 kN/m2 Ajtónyílás: 137 x 188 cmSKU: BCTHNFGyártói sze

Kerti faház Teahouse (NATÚR)

Engedj fényt az életedbe!

Ha úgy gondolta, hogy egy kertes ház összeszerelése bonyolult, időigényes és költséges, egy előre gyártott ház bebizonyítja, hogy téved. Az előregyártott elemekből készült ház könnyen összeszerelhető, nem igényel további készségeket, és jó esetben lehetőség van még néhány órát a friss levegőn tölteni barátaival és családjával. Egy különleges szemrevaló minden kertbe. A nyílászáró fenyők valódi ráccsal vannak felszerelve.

Előnyök:
Minden alkatrész teljesen előregyártott - nincs szükség az egyes fali táblák fűrészelésére vagy csavarozására. Különösen stabil panelvázszerkezet.

A csomag tartalma:
Komplett készlet tetőfedő filccel az első burkolathoz. Padló.

Technikai információk:
Falméretek Sz x M tetőkinyúlás nélkül: 234 x 226 cm
Alapterület: 5,1 m2
Gerinc magassága (max): 266 cm
Térfogat: 11 m3
Falvastagság: 19 mm
Falfelület: 18 m2
Tetővastagság: 19 mm
Tetőfelület: 7,9 m2
Tetőhajlásszög: 22,5 °
Hóterhelés: 1,6 kN/m2
Ajtónyílás: 137 x 188 cm
SKU: BCTHNF
Gyártói szerelési útmutató: innen letölthető...

További képek: