MAMIHÁZAK - Mami a kertben

Önálló élet családban, természetes környezetben??? IGEN!!

MAMIHÁZAK - Mami a kertben
MAMIHÁZAK - Mami a kertben
MAMIHÁZAK - Mami a kertben

Lehetőség a többgenerációs együttélésre érdekellentétek nélkül! 

A gyerekek háza mellett - telken belül – elszeparált, könnyen fenntartható, kuckó a nagyszülőknek. Ma már egyre többen ismerik fel generációk együttélésének előnyeit. Ahol családi környezetben,  biztonságban, kölcsönös segítségnyújtás lehetőségével, a kialakult érzelmi kötődés fenntartásával, mégis önálló életvitel mellett élhetnek idős szeretteink!

Ehhez megfelelő nagyságú épületre van szükség, de a megvalósítás a mai költségek mellett igen nagy -sokszor évtizedekig tartó -  kihívás lehet. 

A Tamás-Faház Kft. MAMIHÁZai minőségi környezetben biztosítanak életteret a család közelében, a szülők könnyebb ellátása érdekében, mindezt megfizethető áron. Az „összeköltözés egy nagy házba” vagy „építsünk egy nagy házat” véget nem érő problémái és kiadásai helyett mi egyszerűbb, olcsóbb, ám nívós megoldást kínálunk.

Egyéni igényeket figyelembe véve, együtt gondolkodva, segítünk megtervezni akadálymentes otthonát, hogy az a lehető legkényelmesebb, legkomfortosabb, leglakályosabb lehessen. Faházaink építésénél kizárólag „AB” osztályos faanyagot használunk fel. Ahol nincs lehetőség beton tükör kialakítására, talajcsavarral is telepíthető a faház, különösen jó megoldás lehet lejtős területeken.

Kiemelt figyelmet szentelünk az épület szigetelésére, a vízelvezetésre! Kérjen árajánlatot kötelezettség nélkül. Bizonyos esetekben nem kell építési engedély, elegendő az épület bejelentése a helyi önkormányzatnál! Ez utóbbi felől a helyi szakhatóságoknál érdeklődhet.